Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexis_perrita_1995@hotmail.com jhnys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Arango geeft een hoge lob. Inworp. Anariba met een snelle inworp. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Moya rent richting de bal. Lobo geeft een hoge lob. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mejia is nu in balbezit. Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Claros passt de bal zonder na te denken. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Alcerro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño is nu in balbezit. Met opzet legt Alin zijn tegenspeler op de grond. Alin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Andara verovert de bal door een tackle van achteren. Andara met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel. Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexis_perrita_1995@hotmail.com - jhnys 0:1

33e minuut.
Cueva heeft problemen om de bal te vangen. Kim onderschept slim de pass. Kim probeert naar een medespeler te passen. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Guifarro rent richting de bal. Guifarro met een sublieme pass. Guillen rent richting de bal. Cueva rent richting de bal. Cueva draait met de bal, schiet en ... Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexis_perrita_1995@hotmail.com 59%, jhnys 41%.
alexis_perrita_1995@hotmail.com - jhnys 0:1

48e minuut.
Daar is Andara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal in één keer door. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo schiet op doel. De bal raakt de paal. Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

65e minuut.
Claros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aquino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Guifarro is nu in balbezit. Guifarro passt de bal in één keer door. Viana heeft problemen om de bal te vangen. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alexis_perrita_1995@hotmail.com - jhnys 1:1

85e minuut.
Guifarro met een sublieme pass. Viana rent richting de bal. Viana geeft een lange en hoge pass. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez draait met de bal, schiet en ... Alcerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexis_perrita_1995@hotmail.com 48%, jhnys 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alexis_perrita_1995@hotmail.com - jhnys 1:1