Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM ENGINEER porlants
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Irias rent richting de bal. Licona verovert de bal door een tackle van achteren. Licona passt de bal met de wreef. Navas rent richting de bal. Navas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal in één keer door. Daar is Cardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Baca rent richting de bal. Laitano verovert de bal door een tackle van achteren. Laitano probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Irias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Navas rent richting de bal. Navas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - porlants 1:0

29e minuut.
Moncada speelt de bal door. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino speelt de bal door. Trinidad rent richting de bal. Trinidad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM ENGINEER - porlants 1:1

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Cid met de inworp. Espino is nu in balbezit. Espino geeft een lange en hoge pass. Arango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Varela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matute komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 54%, porlants 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM ENGINEER - porlants 1:1

49e minuut.
Navas rent richting de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas onderschept slim de pass. Navas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cardona de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - porlants 2:1

58e minuut.
Laitano is nu in balbezit. Laitano passt de bal zonder na te denken. Trinidad rent richting de bal. Trinidad draait met de bal, schiet en ... Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM ENGINEER - porlants 2:2

70e minuut.
Canaca geeft een hoge lob. Navas rent richting de bal. Baca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baca krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. Espino is nu in balbezit. Espino speelt de bal door. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Irias controleert de bal met de borst. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal met de wreef. Matute rent richting de bal. Matute schiet op doel. Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Canaca passt de bal zonder na te denken. Andrade is nu in balbezit. Baca onderschept slim de pass. Navas onderschept slim de pass. Navas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - porlants 3:2

78e minuut.
Andrade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vides komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 53%, porlants 47%.
TEAM ENGINEER - porlants 3:2