Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
porlants TEAM ENGINEER
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Irias probeert naar een medespeler te passen. Espino rent richting de bal. Espino probeert naar een medespeler te passen. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal zonder na te denken. Caballero is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Becerra bokst de bal weg.

25e minuut.
Licona is nu in balbezit. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Navas probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Cardona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
porlants - TEAM ENGINEER 0:1

44e minuut.
Moncada heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz rent richting de bal. Irias onderschept slim de pass. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: porlants 21%, TEAM ENGINEER 79%.
porlants - TEAM ENGINEER 0:1

54e minuut.
Cardona geeft een lange en hoge pass. Ucles is nu in balbezit. Del Cid maakt een afschuwelijke overtreding. Ucles roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ucles kan niet meer verder spelen. Vides komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: porlants 41%, TEAM ENGINEER 59%.
porlants - TEAM ENGINEER 0:1