Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara FC moderno
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Macia geeft een hoge lob. Carrion kopt de bal weg. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon schiet op doel. Alvarenga probeert de bal aan de voet te houden. Ardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Zacapa geeft de bal voor. Macia probeert de bal aan de voet te houden. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia onderschept slim de pass. Macia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Miranda met een snelle inworp. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva geeft de bal voor. Mojon rent richting de bal. Mojon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lasso de bal onder controle te krijgen. Almendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Lanza rent richting de bal. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara FC - moderno 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 58%, moderno 42%.
Mugiwara FC - moderno 0:1

56e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas speelt de bal door. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Herrera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruiz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Vargas de bal. Cueva geeft een lange en hoge pass. Alvarenga is nu in balbezit. Mojon onderschept slim de pass. Mojon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ruiz probeert de bal met de borst te controleren. Moreno rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza schiet op doel. Almendra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fortín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 54%, moderno 46%.
Mugiwara FC - moderno 0:1