Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexis_perrita_1995@hotmail.com porlants
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft de bal voor. Núñez kopt de bal weg. Caso is nu in balbezit. Caso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Agurcia met de inworp. Klungelig pakt Sierra de bal. Sierra passt de bal in één keer door. Trinidad rent richting de bal. Trinidad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino onderschept slim de pass. Espino passt de bal met de wreef. Trinidad rent richting de bal. Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco speelt de bal door. Trinidad rent richting de bal. Espino is nu in balbezit. Espino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino onderschept slim de pass. Espino probeert naar een medespeler te passen. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sierra krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Guifarro probeert naar een medespeler te passen. Cardona rent richting de bal. Caso verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexis_perrita_1995@hotmail.com 53%, porlants 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alexis_perrita_1995@hotmail.com - porlants 0:0

76e minuut.
Trinidad is nu in balbezit. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal zonder na te denken. Del Cid is nu in balbezit. Del Cid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trinidad rent richting de bal. Trinidad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexis_perrita_1995@hotmail.com 68%, porlants 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alexis_perrita_1995@hotmail.com - porlants 0:0