Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhnys TEAM ENGINEER
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Matute verovert de bal door een tackle van achteren. Matute passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Canaca is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Cueva rent richting de bal. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cueva rent richting de bal. Ruiz rent richting de bal. Cueva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cueva krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhnys 47%, TEAM ENGINEER 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhnys - TEAM ENGINEER 0:0

56e minuut.
Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Claros geeft een lange en hoge pass. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo geeft een lange en hoge pass. Almendarez kopt de bal weg. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Arango passt de bal in één keer door. Arango rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Navas is nu in balbezit. Navas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez probeert naar een medespeler te passen. Gallardo rent richting de bal. Gallardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhnys 36%, TEAM ENGINEER 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhnys - TEAM ENGINEER 0:0