Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM ENGINEER jhnys
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Álvarez geeft de bal voor. Sa rent richting de bal. Gallardo onderschept slim de pass. Cueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sa onderschept slim de pass. Sa probeert naar een medespeler te passen. Canaca is nu in balbezit. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 49%, jhnys 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM ENGINEER - jhnys 0:0

51e minuut.
Matute passt de bal met de wreef. Varela rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. Varela onderschept slim de pass. Varela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sa geeft de bal voor. Varela is nu in balbezit. Cortés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varela roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Varela kan niet meer verder spelen. Vides komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Espinal geeft de bal voor. Daar is Almendarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendarez geeft een lange en hoge pass. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides verovert de bal door een tackle van achteren. Vides met een sublieme pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Alcerro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 64%, jhnys 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TEAM ENGINEER - jhnys 0:0