Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara FC pradera
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Cueva geeft de bal voor. Coca is nu in balbezit. Mojon begaat een overtreding. Mojon krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ochoa probeert de bal met de borst te controleren. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran probeert naar een medespeler te passen. Calderon is nu in balbezit. Calderon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coca geeft een hoge lob. Aeropajita rent richting de bal. Simon maakt een afschuwelijke overtreding. Simon krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Miranda speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla met een sublieme pass. Duran rent richting de bal. Duran haalt uit met een fantastische trap. Almendra bokst de bal weg.

33e minuut.
Simon onderschept slim de pass. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 53%, pradera 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mugiwara FC - pradera 0:0

57e minuut.
Granados geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flamenco met een snelle inworp. Calderon rent richting de bal. Calderon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Flamenco probeert naar een medespeler te passen. Azzad geeft een hoge lob. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Calderon is nu in balbezit. Calderon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Almendra met een sublieme pass. Klungelig pakt Azzad de bal. Mojon is nu in balbezit. Mojon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Coca geeft een hoge lob. Granados kopt de bal weg. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara FC 61%, pradera 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mugiwara FC - pradera 0:0