Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pradera Mugiwara FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Simon speelt de bal door. Calderon met een sublieme pass. Miranda rent richting de bal. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran draait met de bal, schiet en ... Almendra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Del Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Del Cid passt de bal zonder na te denken. Duran is nu in balbezit. Duran schiet op doel. Klungelig pakt Lasso de bal. Almendra bokst de bal weg.

21e minuut.
Calderon schiet op doel. Miranda is nu in balbezit. Miranda geeft een hoge lob. Padilla rent richting de bal. Padilla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Azzad geeft de bal voor. Granados kopt de bal weg. Aeropajita is nu in balbezit. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran schiet op doel. Almendra bokst de bal weg.

27e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon rent richting de bal. Calderon probeert naar een medespeler te passen. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pradera - Mugiwara FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pradera 48%, Mugiwara FC 52%.
pradera - Mugiwara FC 1:0

59e minuut.
Perdomo geeft een hoge lob. Inworp. Galdamez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macia is nu in balbezit. Macia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Herrera rent richting de bal. Azzad onderschept slim de pass. Azzad speelt de bal door. Daar is Calderon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Galdamez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdamez geeft een hoge lob. Padilla probeert de bal aan de voet te houden. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon schiet op doel. Glody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pradera 46%, Mugiwara FC 54%.
pradera - Mugiwara FC 1:0