Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moderno porlants
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Lanza heeft problemen om de bal te vangen. Vargas speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Trinidad rent richting de bal. Trinidad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra passt de bal zonder na te denken. Alvarenga is nu in balbezit. Trinidad onderschept slim de pass. Trinidad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Irias passt de bal in één keer door. Vargas rent richting de bal. Vargas speelt de bal door. Trinidad rent richting de bal. Trinidad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
moderno - porlants 0:1

28e minuut.
Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza rent richting de bal. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad verovert de bal door een tackle van achteren. Trinidad passt de bal zonder na te denken. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino schiet op doel. Ardon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moderno 67%, porlants 33%.
moderno - porlants 0:1

65e minuut.
Del Cid met de inworp. Vargas onderschept slim de pass. Irias heeft problemen om de bal te vangen. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra speelt de bal door. Trinidad rent richting de bal. Trinidad draait met de bal, schiet en ... Ardon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moderno 75%, porlants 25%.
moderno - porlants 0:1