Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
porlants moderno
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino passt de bal in één keer door. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
porlants - moderno 1:0

7e minuut.
Del Cid onderschept slim de pass. Del Cid passt de bal met de wreef. Trinidad rent richting de bal. Trinidad draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alvarenga de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Cardona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lanza is nu in balbezit. Lanza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cardona onderschept slim de pass. Cardona geeft een lange en hoge pass. Alvarenga heeft problemen om de bal te vangen. Trinidad is nu in balbezit. Trinidad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trujillo met een sublieme pass. Lanza rent richting de bal. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: porlants 44%, moderno 56%.
porlants - moderno 1:0

53e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal in één keer door. Chain heeft problemen om de bal te vangen. Trinidad rent richting de bal. Trinidad draait met de bal, schiet en ... Ardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Irias rent richting de bal. Irias geeft een lange en hoge pass. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Del Cid met de inworp. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espino rent richting de bal. Espino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Espino is nu in balbezit. Espino speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco probeert naar een medespeler te passen. Espino met een sublieme pass. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Moncada kopt de bal weg. Espino is nu in balbezit. Espino passt de bal met de wreef. Trinidad rent richting de bal. Trinidad haalt uit met een fantastische trap. Ardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
porlants - moderno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: porlants 37%, moderno 63%.
porlants - moderno 2:0