Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM ENGINEER cd marathon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Navas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrade de bal. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Doeltrap. Delgado met een harde bal richting middenveld. Navas kopt de bal weg. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade schiet op doel. Ferrufino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Juarez rent richting de bal. Juarez passt de bal met de wreef. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Lean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejia is nu in balbezit. Mejia draait met de bal, schiet en ... Lean krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - cd marathon 0:1

26e minuut.
Mondragón geeft een lange en hoge pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas rent richting de bal. Navas schiet op doel. Ferrufino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Espinal probeert de bal aan de voet te houden. Euceda rent richting de bal. Ruiz maakt een afschuwelijke overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruiz de bal. Navas is nu in balbezit. Navas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 49%, cd marathon 51%.
TEAM ENGINEER - cd marathon 0:1

47e minuut.
Cubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juarez is nu in balbezit. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Mejia geeft een lange en hoge pass. Lean rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ucles kopt de bal weg. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia passt de bal zonder na te denken. Lean rent richting de bal. Lean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cubas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres is nu in balbezit. Torres probeert naar een medespeler te passen. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM ENGINEER - cd marathon 0:2

79e minuut.
Varela is nu in balbezit. Carías verovert de bal door een tackle van achteren. Carías probeert naar een medespeler te passen. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Torres is nu in balbezit. Navas is nu in balbezit. Navas met een sublieme pass. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Navas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matute komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM ENGINEER 61%, cd marathon 39%.
TEAM ENGINEER - cd marathon 0:2