Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drtnm ale los jugadores
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sabat passt de bal in één keer door. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande onderschept slim de pass. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
drtnm - ale los jugadores 1:0

4e minuut.
Ortega rent richting de bal. Castro begaat een overtreding. Ortega raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garcia onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Herrera kopt de bal weg. Facuse probeert de bal aan de voet te houden. Vinelli onderschept slim de pass. Vinelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Erazo heeft problemen om de bal te vangen. Talbott rent richting de bal. Talbott met een sublieme pass. Arcos is nu in balbezit. Arcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
drtnm - ale los jugadores 1:1

43e minuut.
Cerrato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drtnm 36%, ale los jugadores 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
drtnm - ale los jugadores 1:1

47e minuut.
Klungelig pakt Facuse de bal. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herrera krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes rent richting de bal. Yanes passt de bal met de wreef. Vinelli rent richting de bal. Vinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Arcos rent richting de bal. Alas onderschept slim de pass. Sabat is nu in balbezit. Arcos is nu in balbezit. Arcos haalt uit met een fantastische trap. Paal! Arce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Daar is Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbott passt de bal met de wreef. Arcos rent richting de bal. Arcos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
drtnm - ale los jugadores 1:2

65e minuut.
Talbott is nu in balbezit. Talbott passt de bal in één keer door. Herrera is nu in balbezit. Sabat onderschept slim de pass. Sabat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
drtnm - ale los jugadores 1:3

74e minuut.
Escalante is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero speelt de bal door. Vinelli is nu in balbezit. Vinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera met een sublieme pass. Purrunga is nu in balbezit. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drtnm 41%, ale los jugadores 59%.
drtnm - ale los jugadores 1:3