Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maflow ale los jugadores
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos onderschept slim de pass. Ochoa begaat een overtreding. Ochoa krijgt een gele kaart. Arcos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sabat neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maflow - ale los jugadores 0:1

7e minuut.
Castro rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera speelt de bal door. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Arcos controleert de bal met de borst. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Sabat is nu in balbezit. Sabat haalt uit met een fantastische trap. Cantón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maflow - ale los jugadores 0:2

16e minuut.
Sabat speelt de bal door. Arcos is nu in balbezit. Midence is nu in balbezit. Arcos onderschept slim de pass. Arcos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maflow - ale los jugadores 0:3

19e minuut.
Arcos rent richting de bal. Dacarett onderschept slim de pass. Dacarett probeert naar een medespeler te passen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maflow - ale los jugadores 1:3

27e minuut.
Midence probeert de bal met de borst te controleren. Midence passt de bal zonder na te denken. Daar is Cansino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcos rent richting de bal. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Sabat heeft problemen om de bal te vangen. Sabat speelt de bal door. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dacarett raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Williams komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochoa. Yanes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yanes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cantón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Sabat speelt de bal door. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maflow 51%, ale los jugadores 49%.
Real Maflow - ale los jugadores 1:3

46e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Cabrera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Greenwood trapt de bal weg. Talbott speelt de bal door. Arcos rent richting de bal. Arcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maflow 41%, ale los jugadores 59%.
Real Maflow - ale los jugadores 1:3