Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ale los jugadores clasic
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Martel rent richting de bal. Martel passt de bal in één keer door. Eleno rent richting de bal. Eleno draait met de bal, schiet en ... Purrunga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Sabat is nu in balbezit. Eleno onderschept slim de pass. Eleno passt de bal in één keer door. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ale los jugadores - clasic 1:0

10e minuut.
Cerrato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Navarro komt het veld opgelopen.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talbott met de inworp. Sabat rent richting de bal. Sabat schiet op doel. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ale los jugadores - clasic 2:0

26e minuut.
Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escalante. Valladares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valladares met een snel genomen vrije trap. Rosales met een sublieme pass. Eleno rent richting de bal. Eleno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yanes passt de bal in één keer door. Garcia speelt de bal door. Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eleno is nu in balbezit. Eleno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ale los jugadores - clasic 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ale los jugadores 39%, clasic 61%.
ale los jugadores - clasic 2:1

53e minuut.
Valladares is nu in balbezit. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares begaat een overtreding. Valladares krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Eleno is nu in balbezit. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Martel zijn tegenspeler op de grond. Martel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Osorio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Artiles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ale los jugadores 63%, clasic 37%.
ale los jugadores - clasic 2:1