Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hhhhhggggggggssss FC CERRO VEDE
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel onderschept slim de pass. Martel passt de bal zonder na te denken. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arauz kopt de bal weg. Casco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulloa rent richting de bal. Alin rent richting de bal. Alin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Martel rent richting de bal. Rivera onderschept slim de pass. Rivera speelt de bal door. Cerrato rent richting de bal. Cerrato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hhhhhggggggggssss - FC CERRO VEDE 0:1

27e minuut.
Alcantara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cáceres met een snelle inworp. Martel rent richting de bal. Martel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato schiet op doel. Luna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hhhhhggggggggssss - FC CERRO VEDE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhhhhggggggggssss 44%, FC CERRO VEDE 56%.
hhhhhggggggggssss - FC CERRO VEDE 0:2

57e minuut.
Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin speelt de bal door. Zeron rent richting de bal. Cerrato is nu in balbezit. Cerrato haalt uit met een fantastische trap. Luna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hhhhhggggggggssss - FC CERRO VEDE 0:3

67e minuut.
Arauz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Euceda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alin rent richting de bal. Alin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Casco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Cordón trapt de bal weg. Alcantara speelt de bal door. Alin is nu in balbezit. Ulloa speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
hhhhhggggggggssss - FC CERRO VEDE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hhhhhggggggggssss 37%, FC CERRO VEDE 63%.
hhhhhggggggggssss - FC CERRO VEDE 0:4