Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trinidad fc la feria
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 13.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een hoge lob. Farach heeft problemen om de bal te vangen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel. Abudoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Evangelista verovert de bal door een tackle van achteren. Evangelista geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guifarro de bal. Moncada is nu in balbezit. Moncada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - la feria 0:1

21e minuut.
Aldana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
trinidad fc - la feria 1:1

26e minuut.
Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera met een sublieme pass. Moncada is nu in balbezit. Moncada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - la feria 1:2

28e minuut.
Trujillo trapt de bal weg van het doel. Farach kopt de bal weg. Klungelig pakt Artiles de bal. Martínez rent richting de bal. Martínez draait met de bal, schiet en ... Abudoj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aldana neemt de hoekschop. Martínez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Abudoj trapt de bal weg van het doel. Farach is nu in balbezit. Farach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Griffin rent richting de bal. Fletes onderschept slim de pass. Fletes probeert naar een medespeler te passen. Moncada is nu in balbezit. Moncada haalt uit met een fantastische trap. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - la feria 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 56%, la feria 44%.
trinidad fc - la feria 1:3

47e minuut.
Ferrera speelt de bal door. Klungelig pakt Evangelista de bal. Farach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farach krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Fletes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Griffin is nu in balbezit. Moncada onderschept slim de pass. Cerritos rent richting de bal. Cerritos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Oyuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fletes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos haalt uit met een fantastische trap. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos onderschept slim de pass. Cerritos met een sublieme pass. Moncada rent richting de bal. Moncada haalt uit met een fantastische trap. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Martínez schiet op doel. Abudoj speelt de bal door. Klungelig pakt Ferrera de bal. Farach rent richting de bal. Farach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abudoj niet meer kan verder spelen. Ruiz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Farach rent richting de bal. Farach passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trinidad fc - la feria 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trinidad fc 48%, la feria 52%.
trinidad fc - la feria 2:3