Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARROS Honduras-Progreso
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Garcia controleert de bal met de borst. Cañadas rent richting de bal. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia is nu in balbezit. Garcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Escroto passt de bal met de wreef. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua is nu in balbezit. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Escroto rent richting de bal. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura passt de bal met de wreef. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BARROS - Honduras-Progreso 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARROS 44%, Honduras-Progreso 56%.
BARROS - Honduras-Progreso 0:1

62e minuut.
Bardales geeft de bal voor. Escroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lean krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bardales geeft de bal voor. Escroto kopt de bal weg. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos onderschept slim de pass. Avalos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BARROS - Honduras-Progreso 1:1

75e minuut.
Cañadas passt de bal in één keer door. Irda rent richting de bal. Escroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Escroto rent richting de bal. Ventura is nu in balbezit. Escroto begaat een overtreding. Ventura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ventura kan niet meer verder spelen. Davila komt het veld opgelopen. Lean met een snel genomen vrije trap. Miranda met een sublieme pass. Evangelista kopt de bal weg. Avalos is nu in balbezit. Avalos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Davila speelt de bal door. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista met een sublieme pass. Avalos rent richting de bal. Avalos schiet op doel. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avalos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cruz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARROS 53%, Honduras-Progreso 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BARROS - Honduras-Progreso 1:1