Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARROS hhhhhggggggggssss
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa speelt de bal door. Flamenco is nu in balbezit. Flamenco haalt uit met een fantastische trap. Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Evangelista passt de bal zonder na te denken. Daar is Cáceres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Flamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chain geeft een lange en hoge pass. Flamenco is nu in balbezit. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela passt de bal zonder na te denken. Flamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BARROS - hhhhhggggggggssss 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARROS 60%, hhhhhggggggggssss 40%.
BARROS - hhhhhggggggggssss 0:1

49e minuut.
Chain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chain geeft een lange en hoge pass. Irda controleert de bal met de borst. Flamenco is nu in balbezit. Flamenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Ulloa met een sublieme pass. Escroto is nu in balbezit. Martel rent richting de bal. Martel schiet op doel. Miranda bokst de bal weg.

75e minuut.
Martel passt de bal in één keer door. Ulloa rent richting de bal. Ulloa speelt de bal door. Flamenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco schiet op doel. Miranda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARROS 61%, hhhhhggggggggssss 39%.
BARROS - hhhhhggggggggssss 0:1