Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alexandra Honduras-Progreso
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Arrázola met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal zonder na te denken. Lobo rent richting de bal. Lobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Lobo heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lobo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heinz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lean verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo begaat een overtreding. Lean is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno begaat een overtreding. Figueroa raakt geblesseerd tijdens het duel. Figueroa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Arrázola de bal. Arrázola draait met de bal, schiet en ... Heinz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexandra 42%, Honduras-Progreso 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alexandra - Honduras-Progreso 0:0

49e minuut.
Trinidad geeft de bal voor. Heinz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - Honduras-Progreso 1:0

52e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Arrázola is nu in balbezit. Arrázola passt de bal in één keer door. Heinz rent richting de bal. Heinz haalt uit met een fantastische trap. Contreras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alexandra - Honduras-Progreso 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alexandra 48%, Honduras-Progreso 52%.
alexandra - Honduras-Progreso 2:0