Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kεραυνός Κερατέας Thermopyles
American Dream Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Giatrakos de bal. Koutsoliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Korfas is nu in balbezit. Koutsoliakos verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsoliakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kεραυνός Κερατέας - Thermopyles 1:0

5e minuut.
Minotis geeft de bal voor. Inworp. Voglis met de inworp. Charitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitakis geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Giatrakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giatrakos passt de bal zonder na te denken. Koutsoliakos rent richting de bal. Koutsoliakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Antonopoulos geeft een hoge lob. Tsioutsiouliklis heeft problemen om de bal te vangen. Charitakis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsioutsiouliklis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kεραυνός Κερατέας - Thermopyles 1:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Charitakis de bal onder controle te krijgen. Giatrakos rent richting de bal. Minotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giatrakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giatrakos geeft een hoge lob. Skiathitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Korfas geeft een lange en hoge pass. Karagiorgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitakis begaat een overtreding. Charitakis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Voglis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitakis geeft de bal voor. Koutsoliakos is nu in balbezit. Koutsoliakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kεραυνός Κερατέας - Thermopyles 2:1

36e minuut.
Charitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiorgos onderschept slim de pass. Charitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiorgos verovert de bal door een tackle van achteren. Karagiorgos schiet op doel. Soultanidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tsertikidis heeft problemen om de bal te vangen. Vlastaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkaris. Petkaris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kεραυνός Κερατέας 44%, Thermopyles 56%.
Kεραυνός Κερατέας - Thermopyles 2:1

48e minuut.
Skiathitis trapt de bal weg van het doel. Giannatos kopt de bal weg. Vlastaridis is nu in balbezit. Koutsoliakos rent richting de bal. Koutsoliakos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kεραυνός Κερατέας - Thermopyles 3:1

58e minuut.
Giatrakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giatrakos probeert naar een medespeler te passen. Koutsoliakos rent richting de bal. Giatrakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giatrakos schiet op doel. Skiathitis bokst de bal weg.

65e minuut.
Korfas geeft een hoge lob. Inworp. Giannatos met een snelle inworp. Daar is Vlastaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlastaridis geeft de bal voor. Skiathitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diavatis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voglis geeft een hoge lob. Giatrakos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Petkaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsoliakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petkaris raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsertikidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goulandris controleert de bal met de borst. Arkoudeas is nu in balbezit. Goulandris onderschept slim de pass. Goulandris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kεραυνός Κερατέας 40%, Thermopyles 60%.
Kεραυνός Κερατέας - Thermopyles 3:1