Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ kokjxkj
nick Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Vrettos passt de bal zonder na te denken. Gerken is nu in balbezit. Gerken passt de bal zonder na te denken. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Armenis is nu in balbezit. Armenis probeert naar een medespeler te passen. Sartzetakis rent richting de bal. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rovertos rent richting de bal. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 1:0

18e minuut.
Dermitzakis probeert naar een medespeler te passen. Psinakis met een sublieme pass. Karagiolidis speelt de bal door. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Moranga de bal. Gonias is nu in balbezit. Moranga onderschept slim de pass. Mantzaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Mantzaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Papasterianos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Psinakis met de inworp. Dermitzakis rent richting de bal. Dermitzakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sartzetakis rent richting de bal. Moranga onderschept slim de pass. Moranga geeft een lange en hoge pass. Ntaris controleert de bal met de borst. Ntaris draait met de bal, schiet en ... Dimitrakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 3:0

34e minuut.
Babaniotis is nu in balbezit. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Rovertos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ntaris de bal. Ntaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 4:0

45e minuut.
Logothetidis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Psinakis met een snelle inworp. Dermitzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermitzakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 53%, kokjxkj 47%.
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 4:0

59e minuut.
Dermitzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis geeft een hoge lob. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ... Dimitrakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dermitzakis verovert de bal door een tackle van achteren. Dermitzakis probeert naar een medespeler te passen. Gonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias schiet op doel. Logothetidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vrettos onderschept slim de pass. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis passt de bal in één keer door. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dimitrakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Papasterianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Psinakis verovert de bal door een tackle van achteren. Psinakis met een sublieme pass. Daar is Gonias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gerken met een snelle inworp. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos passt de bal met de wreef. Rovertos rent richting de bal. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 5:0

87e minuut.
Rovertos rent richting de bal. Rovertos geeft de bal voor. Daar is Sklavakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaris is nu in balbezit. Ntaris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 48%, kokjxkj 52%.
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - kokjxkj 5:0