Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gate 13 ΠΑΛΛΑΣ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Matsouliadis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakouris met een snelle inworp. Papandreou rent richting de bal. Papandreou haalt uit met een fantastische trap. Spentzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Spentzopoulos met een harde bal richting middenveld. Pytharoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytharoulis met een sublieme pass. Tzanis is nu in balbezit. Tzanis haalt uit met een fantastische trap. Spentzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mavrothalassitis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Loukidelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanis is nu in balbezit. Tzanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

15e minuut.
Tsakalof passt de bal in één keer door. Pytharoulis is nu in balbezit. Polykarpou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polykarpou krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Loukidelis is nu in balbezit. Loukidelis met een sublieme pass. Aslanis is nu in balbezit. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Papandreou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlou maakt een afschuwelijke overtreding. Papandreou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aslanis met een snel genomen vrije trap. Bakouris kopt de bal weg. Spentzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Papandreou passt de bal in één keer door. Pavlou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foukakis rent richting de bal. Tzanis onderschept slim de pass. Tzanis draait met de bal, schiet en ... Spentzopoulos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 63%, ΠΑΛΛΑΣ 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gate 13 - ΠΑΛΛΑΣ 0:0

47e minuut.
Papandreou geeft de bal voor. Tzanis rent richting de bal. Loukidelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loukidelis krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mavrothalassitis is nu in balbezit. Mavrothalassitis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kavalieratos de bal onder controle te krijgen. Tzanis is nu in balbezit. Tzanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Aslanidis de bal onder controle te krijgen. Tsakalof rent richting de bal. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Paiteris probeert naar een medespeler te passen. Antonoloukas heeft problemen om de bal te vangen. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou schiet op doel. Toutountzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gate 13 - ΠΑΛΛΑΣ 1:0

86e minuut.
Loukidelis rent richting de bal. Loukidelis passt de bal met de wreef. Tzanis is nu in balbezit. Tzanis schiet op doel. Spentzopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gate 13 - ΠΑΛΛΑΣ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 54%, ΠΑΛΛΑΣ 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gate 13 - ΠΑΛΛΑΣ 1:1