Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hghghgh JONAS KASOMA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Gialamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gialamas passt de bal zonder na te denken. Marmaras is nu in balbezit. Letsas onderschept slim de pass. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letsas raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - JONAS KASOMA 1:0

17e minuut.
Karafeskos rent richting de bal. Lazopoulos rent richting de bal. Kabouris maakt een afschuwelijke overtreding. Kabouris krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Lazopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paraskevaidis met een snelle inworp. Kabouris rent richting de bal. Kabouris geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Oustabasidis geeft een hoge lob. Inworp. Solakis met de inworp. Daar is Gialamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gialamas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 52%, JONAS KASOMA 48%.
hghghgh - JONAS KASOMA 1:0

51e minuut.
Batsis geeft de bal voor. Mantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris begaat een overtreding. Kabouris krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel. Klungelig pakt Batsis de bal. Gialamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Akrivopoulos met een sublieme pass. Billias is nu in balbezit. Kiassos rent richting de bal. Billias verovert de bal door een tackle van achteren. Billias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Anastopoulos trapt de bal weg. Lazopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazopoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paraskevaidis de bal. Paraskevaidis speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 40%, JONAS KASOMA 60%.
hghghgh - JONAS KASOMA 1:0