Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
giannena Π.Α.Ο.Κ. FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Karypidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenidis onderschept slim de pass. Sapountzis rent richting de bal. Xenidis is nu in balbezit. Xenidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Koulidis rent richting de bal. Koulidis passt de bal zonder na te denken. Vardakas rent richting de bal. Vardakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rodas is nu in balbezit. Sapountzis verovert de bal door een tackle van achteren. Sapountzis met een sublieme pass. Xenidis rent richting de bal. Xenidis draait met de bal, schiet en ... Trypakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
giannena - Π.Α.Ο.Κ. FC 1:0

19e minuut.
Kakaounakis kopt de bal weg. Xenidis probeert de bal met de borst te controleren. Andrikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Sapountzis verovert de bal door een tackle van achteren. Sapountzis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
giannena - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:0

41e minuut.
Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos speelt de bal door. Vardakas rent richting de bal. Vardakas haalt uit met een fantastische trap. Dadinopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liantinis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kontopoulos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Sapountzis de bal. Karvouniaris is nu in balbezit. Karvouniaris probeert naar een medespeler te passen. Vardakas rent richting de bal. Vardakas draait met de bal, schiet en ... Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
giannena - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giannena 43%, Π.Α.Ο.Κ. FC 57%.
giannena - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:1

73e minuut.
Dadinopoulos geeft de bal voor. Xenidis is nu in balbezit. Loudaros verovert de bal door een tackle van achteren. Sapountzis verovert de bal door een tackle van achteren. Sapountzis haalt uit met een fantastische trap. Trypakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
giannena - Π.Α.Ο.Κ. FC 3:1

76e minuut.
Braxos onderschept slim de pass. Braxos met een sublieme pass. Klungelig pakt Dadinopoulos de bal. Vardakas rent richting de bal. Vardakas draait met de bal, schiet en ... Lazaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giannena 55%, Π.Α.Ο.Κ. FC 45%.
giannena - Π.Α.Ο.Κ. FC 3:1