Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΛΛΑΣ Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
Normal Tactiek nick
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Aslanis geeft de bal voor. Klungelig pakt Rovertos de bal. Ntaris rent richting de bal. Ntaris schiet op doel. Toutountzis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΛΛΑΣ - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 0:1

12e minuut.
Avgoustakis passt de bal in één keer door. Aslanis is nu in balbezit. Pytharoulis rent richting de bal. Rovertos verovert de bal door een tackle van achteren. Siamantas met een sublieme pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Aslanis de bal onder controle te krijgen. Siamantas speelt de bal door. Papasterianos is nu in balbezit. Papasterianos geeft een lange en hoge pass. Moranga kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Toutountzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Avgoustakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Gerken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerken passt de bal met de wreef. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris schiet op doel. Toutountzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Kapousouzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos rent richting de bal. Rovertos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΛΛΑΣ 70%, Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 30%.
ΠΑΛΛΑΣ - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 0:1

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mavrothalassitis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bakouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakouris geeft een hoge lob. Daar is Papasterianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mavrothalassitis maakt een snoekduik en kopt de bal. Papasterianos kopt de bal weg. Armenis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tzanis rent richting de bal. Tzanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gerken probeert naar een medespeler te passen. Siamantas rent richting de bal. Siamantas probeert naar een medespeler te passen. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Toutountzis met een harde bal richting middenveld. Avgoustakis heeft problemen om de bal te vangen. Rovertos rent richting de bal. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Toutountzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΛΛΑΣ 66%, Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 34%.
ΠΑΛΛΑΣ - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 0:1