Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokjxkj gate 13
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Sklavakis geeft een hoge lob. Inworp. Koronios met een snelle inworp. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Loukidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermitzakis is nu in balbezit. Dermitzakis passt de bal zonder na te denken. Gonias is nu in balbezit. Gonias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - gate 13 1:0

18e minuut.
Tsakalof onderschept slim de pass. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrettos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dermitzakis is nu in balbezit. Dermitzakis passt de bal zonder na te denken. Foukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias onderschept slim de pass. Gonias schiet op doel. Spentzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Katidis is nu in balbezit. Polykarpou is nu in balbezit. Katidis maakt een afschuwelijke overtreding. Katidis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dermitzakis heeft problemen om de bal te vangen. Loukidelis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof rent richting de bal. Vrettos is nu in balbezit. Vrettos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - gate 13 2:0

32e minuut.
Psinakis is nu in balbezit. Psinakis passt de bal in één keer door. Gonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermitzakis rent richting de bal. Dermitzakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dermitzakis haalt uit met een fantastische trap. Foukakis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantzaridis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gonias maakt een snoekduik en kopt de bal. Spentzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loukidelis probeert de bal met de borst te controleren. Gonias rent richting de bal. Gonias haalt uit met een fantastische trap. Spentzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokjxkj 39%, gate 13 61%.
kokjxkj - gate 13 2:0

48e minuut.
Koronios rent richting de bal. Koronios geeft de bal voor. Katidis probeert de bal aan de voet te houden. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kavalieratos rent richting de bal. Gonias onderschept slim de pass. Nastos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nastos krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Psinakis is nu in balbezit. Psinakis passt de bal zonder na te denken. Gonias rent richting de bal. Gonias schiet op doel. Spentzopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Babaniotis geeft een lange en hoge pass. Gonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Foukakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonias raakt geblesseerd tijdens het duel. Dermitzakis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tsakalof passt de bal met de wreef. Vrettos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polykarpou. Polykarpou krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pavlou rent richting de bal. Pavlou passt de bal met de wreef. Tsakalof is nu in balbezit. Tsakalof schiet op doel. Begnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimitrakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - gate 13 2:1

82e minuut.
Pavlou bereikt de bal nog maar net als eerste. Katidis verovert de bal door een tackle van achteren. Katidis probeert naar een medespeler te passen. Dermitzakis rent richting de bal. Dermitzakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokjxkj 46%, gate 13 54%.
kokjxkj - gate 13 2:1