Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONAS KASOMA Π.Α.Ο.Κ. FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrikopoulos de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alexandrakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Doumakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doumakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Marmaras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akrivopoulos speelt de bal door. Daar is Tsourlidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsourlidas met een sublieme pass. Doumakis speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Batsis geeft een lange en hoge pass. Billias is nu in balbezit. Loudaros onderschept slim de pass. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Kabouris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doumakis speelt de bal door. Loudaros is nu in balbezit. Billias onderschept slim de pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Anastopoulos speelt de bal door. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Billias bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Billias rent richting de bal. Loudaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias onderschept slim de pass. Billias draait met de bal, schiet en ... Trypakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 43%, Π.Α.Ο.Κ. FC 57%.
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 1:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraskevaidis met de inworp. Akrivopoulos rent richting de bal. Akrivopoulos geeft de bal voor. Daar is Andrikopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:0

53e minuut.
Karypidis met een sublieme pass. Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantinis geeft een hoge lob. Koliatsos rent richting de bal. Koliatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:1

55e minuut.
Kontopoulos geeft een hoge lob. Batsis kopt de bal weg. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:2

72e minuut.
Loudaros geeft een lange en hoge pass. Akrivopoulos rent richting de bal. Akrivopoulos geeft een hoge lob. Alexandrakis rent richting de bal. Alexandrakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Koliatsos rent richting de bal. Marmaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliatsos onderschept slim de pass. Koliatsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:3

80e minuut.
Paraskevaidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doumakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumakis speelt de bal door. Billias rent richting de bal. Billias haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Karypidis passt de bal in één keer door. Kontopoulos rent richting de bal. Alexandrakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alexandrakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 51%, Π.Α.Ο.Κ. FC 49%.
JONAS KASOMA - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:3