Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hghghgh giannena
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Bountouris is nu in balbezit. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bountouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Bountouris geeft een hoge lob. Letsas maakt een snoekduik en kopt de bal. Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Braxos rent richting de bal. Soursos onderschept slim de pass. Soursos met een sublieme pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Braxos is nu in balbezit. Gialamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gialamas met een sublieme pass. Kaminaridis rent richting de bal. Kaminaridis draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sapountzis onderschept slim de pass. Sapountzis probeert naar een medespeler te passen. Sinodinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminaridis onderschept slim de pass. Kaminaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kakaounakis met de inworp. Sapountzis rent richting de bal. Bountouris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sapountzis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sapountzis kan niet meer verder spelen. Bountouris geeft een lange en hoge pass. Kakiouzis komt het veld opgelopen. Kaminaridis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gotzigiannis bokst de bal weg. Kaminaridis is nu in balbezit. Kaminaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kastriotis probeert naar een medespeler te passen. Kakiouzis is nu in balbezit. Kakiouzis speelt de bal door. Kaminaridis is nu in balbezit. Kaminaridis draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis bokst de bal weg.

38e minuut.
Soursos rent richting de bal. Soursos passt de bal met de wreef. Karvouniaris rent richting de bal. Gialamas onderschept slim de pass. Gialamas schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Kakiouzis verovert de bal door een tackle van achteren. Gialamas onderschept slim de pass. Karvouniaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karvouniaris krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gialamas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karafeskos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Andriopoulos rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pantazopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Soursos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kaminaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Karafeskos verovert de bal door een tackle van achteren. Karafeskos probeert naar een medespeler te passen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 43%, giannena 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hghghgh - giannena 0:0

47e minuut.
Braxos rent richting de bal. Karafeskos onderschept slim de pass. Karafeskos met een sublieme pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Lazaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Chatzopoulos met een sublieme pass. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas onderschept slim de pass. Gialamas rent richting de bal. Gialamas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kaminaridis rent richting de bal. Kakiouzis is nu in balbezit. Kakiouzis schiet op doel. Kaminaridis probeert de bal met de borst te controleren. Kaminaridis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - giannena 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 46%, giannena 54%.
hghghgh - giannena 0:1