Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hghghgh Π.Α.Ο.Κ. FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Liantinis is nu in balbezit. Solakis verovert de bal door een tackle van achteren. Solakis probeert naar een medespeler te passen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Karafeskos verovert de bal door een tackle van achteren. Karafeskos geeft de bal voor. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Andrikopoulos probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Letsas is nu in balbezit. Tsourlidas begaat een overtreding. Letsas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Karypidis de bal. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 1:0

16e minuut.
Koulidis heeft problemen om de bal te vangen. Koulidis geeft een hoge lob. Daar is Kontogiorgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardakas rent richting de bal. Vardakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 1:1

17e minuut.
Daar is Gialamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas begaat een overtreding. Vardakas krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rodas onderschept slim de pass. Rodas probeert naar een medespeler te passen. Vardakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 1:2

34e minuut.
Lazopoulos speelt de bal door. Gialamas rent richting de bal. Koulidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gialamas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gotzigiannis met een harde bal richting middenveld. Koulidis kopt de bal weg. Vardakas heeft problemen om de bal te vangen. Vardakas haalt uit met een fantastische trap. Gotzigiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Lazopoulos passt de bal in één keer door. Andrikopoulos met een sublieme pass. Daar is Loudaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 44%, Π.Α.Ο.Κ. FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 2:2

49e minuut.
Gialamas met een sublieme pass. Letsas is nu in balbezit. Andrikopoulos rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 3:2

62e minuut.
Sigris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karafeskos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karypidis. Karypidis krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Karafeskos geeft een hoge lob. Tsourlidas geeft de bal voor. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardakas draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kontogiorgos geeft een lange en hoge pass. Soursos speelt de bal door. Letsas rent richting de bal. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lazopoulos met een sublieme pass. Letsas rent richting de bal. Gialamas is nu in balbezit. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 45%, Π.Α.Ο.Κ. FC 55%.
hghghgh - Π.Α.Ο.Κ. FC 3:2