Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Π.Α.Ο.Κ. FC hghghgh
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Koulidis kopt de bal weg. Soursos speelt de bal door. Karypidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gialamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos probeert naar een medespeler te passen. Mantos is nu in balbezit. Vardakas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Andrikopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Letsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas draait met de bal, schiet en ... Trypakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kastriotis is nu in balbezit. Kastriotis geeft een hoge lob. Letsas is nu in balbezit. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Loudaros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kelesidis kopt de bal weg. Loudaros is nu in balbezit. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Trypakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ. FC - hghghgh 0:1

30e minuut.
Gialamas is nu in balbezit. Karypidis onderschept slim de pass. Karypidis probeert naar een medespeler te passen. Letsas heeft problemen om de bal te vangen. Letsas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Koulidis rent richting de bal. Gialamas onderschept slim de pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Loudaros de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Α.Ο.Κ. FC 60%, hghghgh 40%.
Π.Α.Ο.Κ. FC - hghghgh 0:1

48e minuut.
Bountouris geeft de bal voor. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos geeft een hoge lob. Vardakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Π.Α.Ο.Κ. FC - hghghgh 1:1

56e minuut.
Tsourlidas met een snelle inworp. Kontopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Bountouris rent richting de bal. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ. FC - hghghgh 2:1

58e minuut.
Letsas probeert naar een medespeler te passen. Soursos is nu in balbezit. Soursos probeert naar een medespeler te passen. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas schiet op doel. Trypakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Karypidis met een sublieme pass. Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastriotis. Kastriotis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tsourlidas met een snelle inworp. Koulidis is nu in balbezit. Koulidis speelt de bal door. Vardakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gialamas onderschept slim de pass. Gialamas probeert naar een medespeler te passen. Andrikopoulos rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bountouris geeft de bal voor. Loudaros kopt de bal weg. Klungelig pakt Karypidis de bal. Gialamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mantos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontopoulos. Mantos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mantos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Π.Α.Ο.Κ. FC - hghghgh 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Α.Ο.Κ. FC 51%, hghghgh 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Π.Α.Ο.Κ. FC - hghghgh 2:2