Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONAS KASOMA Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
Normal Tactiek nick
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 23.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kabouris rent richting de bal. Gerken verovert de bal door een tackle van achteren. Gerken geeft de bal voor. Ntaris rent richting de bal. Ntaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Anastopoulos trapt de bal weg. Ntaris kopt de bal weg. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 0:1

24e minuut.
Armenis rent richting de bal. Doumakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenis begaat een overtreding. Armenis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Daar is Kontopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billias rent richting de bal. Papasterianos rent richting de bal. Billias verovert de bal door een tackle van achteren. Billias haalt uit met een fantastische trap. Logothetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Billias rent richting de bal. Billias schiet op doel. Logothetidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:1

28e minuut.
Oustabasidis geeft een hoge lob. Inworp. Papasterianos met de inworp. Gerken rent richting de bal. Gerken geeft de bal voor. Anastopoulos bokst de bal weg. Rovertos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:2

31e minuut.
Moranga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rovertos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos met een sublieme pass. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anastopoulos trapt de bal weg van het doel. Siamantas probeert de bal met de borst te controleren. Rovertos rent richting de bal. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Anastopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Siamantas rent richting de bal. Siamantas geeft de bal voor. Rovertos rent richting de bal. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Anastopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:3

44e minuut.
Gerken passt de bal met de wreef. Armenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenis passt de bal zonder na te denken. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 69%, Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 31%.
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:4

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerken met een snelle inworp. Siamantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamantas geeft de bal voor. Anastopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Stratikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos met een sublieme pass. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Moranga met de inworp. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis geeft een lange en hoge pass. Ntaris rent richting de bal. Ntaris haalt uit met een fantastische trap. Anastopoulos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Batsis verovert de bal door een tackle van achteren. Batsis met een sublieme pass. Siamantas met een sublieme pass. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 56%, Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 44%.
JONAS KASOMA - Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1:5