Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ JONAS KASOMA
nick Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Akrivopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Siamantas is nu in balbezit. Siamantas probeert naar een medespeler te passen. Ntaris rent richting de bal. Ntaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gerken bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrakis probeert naar een medespeler te passen. Billias rent richting de bal. Billias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Oustabasidis rent richting de bal. Oustabasidis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moranga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovertos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Siamantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos begaat een overtreding. Siamantas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avgoustakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ntaris is nu in balbezit. Ntaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - JONAS KASOMA 1:0

32e minuut.
Inworp. Papasterianos met de inworp. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos passt de bal zonder na te denken. Papasterianos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Stratikis geeft een lange en hoge pass. Moranga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaitatzis is nu in balbezit. Moranga onderschept slim de pass. Moranga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Akrivopoulos passt de bal zonder na te denken. Oustabasidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntaris. Ntaris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 27%, JONAS KASOMA 73%.
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - JONAS KASOMA 1:0

47e minuut.
Gerken geeft een hoge lob. Moranga is nu in balbezit. Moranga passt de bal met de wreef. Ntaris rent richting de bal. Ntaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Akrivopoulos geeft de bal voor. Chatzioannidis kopt de bal weg. Kaitatzis probeert de bal aan de voet te houden. Avgoustakis geeft een lange en hoge pass. Ntaris krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis passt de bal in één keer door. Rovertos heeft problemen om de bal te vangen. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris haalt uit met een fantastische trap. Anastopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 36%, JONAS KASOMA 64%.
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - JONAS KASOMA 1:0