Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hghghgh kokjxkj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sklavakis trapt de bal weg. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas passt de bal in één keer door. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Soursos met de inworp. Lazopoulos is nu in balbezit. Dionisopoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Dionisopoulos krijgt een gele kaart. Lazopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Letsas probeert de bal met de borst te controleren. Letsas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - kokjxkj 1:0

14e minuut.
Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias onderschept slim de pass. Dermitzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermitzakis draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 60%, kokjxkj 40%.
hghghgh - kokjxkj 1:0

55e minuut.
Begnis geeft de bal voor. Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantos. Mantos krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Soursos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soursos met de inworp. Gialamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Solakis heeft problemen om de bal te vangen. Vrettos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Karafeskos de bal. Gonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias haalt uit met een fantastische trap. Gotzigiannis bokst de bal weg.

67e minuut.
Lazopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Lazopoulos geeft de bal voor. Begnis rent richting de bal. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Soursos verovert de bal door een tackle van achteren. Soursos met een sublieme pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas rent richting de bal. Gialamas haalt uit met een fantastische trap. Dimitrakas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 42%, kokjxkj 58%.
hghghgh - kokjxkj 1:0