Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Π.Α.Ο.Κ. FC ΠΑΛΛΑΣ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Antonoloukas rent richting de bal. Antonoloukas geeft de bal voor. Karypidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodas rent richting de bal. Rodas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tzanis is nu in balbezit. Loudaros onderschept slim de pass. Koumoundouros onderschept slim de pass. Koumoundouros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Α.Ο.Κ. FC - ΠΑΛΛΑΣ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Α.Ο.Κ. FC 55%, ΠΑΛΛΑΣ 45%.
Π.Α.Ο.Κ. FC - ΠΑΛΛΑΣ 0:1

55e minuut.
Pytharoulis is nu in balbezit. Pytharoulis passt de bal zonder na te denken. Tzanis heeft problemen om de bal te vangen. Koumoundouros rent richting de bal. Koumoundouros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Koumoundouros kopt de bal weg. Andrikopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Tzanis rent richting de bal. Tzanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kontopoulos onderschept slim de pass. Kontopoulos passt de bal zonder na te denken. Rodas heeft problemen om de bal te vangen. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mavrothalassitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrothalassitis geeft een lange en hoge pass. Trypakis speelt de bal door. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rodas onderschept slim de pass. Rodas geeft de bal voor. Kontopoulos is nu in balbezit. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ... Toutountzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Π.Α.Ο.Κ. FC - ΠΑΛΛΑΣ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Α.Ο.Κ. FC 42%, ΠΑΛΛΑΣ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Π.Α.Ο.Κ. FC - ΠΑΛΛΑΣ 1:1