Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
giannena gate 13
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sapountzis geeft een hoge lob. Kakaounakis rent richting de bal. Kavalieratos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kakaounakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapountzis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tsakalof passt de bal zonder na te denken. Polykarpou rent richting de bal. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou onderschept slim de pass. Polykarpou schiet op doel. Lazaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
giannena - gate 13 0:1

14e minuut.
Pavlou bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenidis verovert de bal door een tackle van achteren. Xenidis probeert naar een medespeler te passen. Sapountzis is nu in balbezit. Sapountzis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Karvouniaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou rent richting de bal. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof schiet op doel. Andriopoulos controleert de bal met de borst. Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pavlou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlou passt de bal zonder na te denken. Loukidelis met een sublieme pass. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pomonis rent richting de bal. Pomonis passt de bal in één keer door. Loukidelis heeft problemen om de bal te vangen. Xenidis is nu in balbezit. Xenidis draait met de bal, schiet en ... Spentzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kakaounakis met een snelle inworp. Sapountzis controleert de bal met de borst. Sapountzis probeert naar een medespeler te passen. Xenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sapountzis met een sublieme pass. Xenidis rent richting de bal. Foukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenidis onderschept slim de pass. Xenidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tsilichristos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsilichristos speelt de bal door. Braxos rent richting de bal. Sapountzis rent richting de bal. Sapountzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
giannena - gate 13 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giannena 32%, gate 13 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
giannena - gate 13 1:1

59e minuut.
Klungelig pakt Braxos de bal. Braxos met een sublieme pass. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matsouliadis is nu in balbezit. Matsouliadis passt de bal met de wreef. Nastos is nu in balbezit. Xenidis onderschept slim de pass. Xenidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Xenidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kakiouzis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nastos speelt de bal door. Paiteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiteris passt de bal in één keer door. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou draait met de bal, schiet en ... Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pantazopoulos kopt de bal weg. Kavalieratos rent richting de bal. Sapountzis probeert naar een medespeler te passen. Kakiouzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakiouzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: giannena 49%, gate 13 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
giannena - gate 13 1:1