Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokjxkj JONAS KASOMA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vrettos verovert de bal door een tackle van achteren. Vrettos geeft een lange en hoge pass. Marmaras is nu in balbezit. Gonias onderschept slim de pass. Gonias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - JONAS KASOMA 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Dermitzakis de bal. Paraskevaidis onderschept slim de pass. Dermitzakis begaat een overtreding. Dermitzakis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vrettos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alexandrakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Marmaras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paraskevaidis de bal. Karagiolidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Paraskevaidis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Psinakis zal de hoekschop nemen. Gonias maakt een snoekduik en kopt de bal. Oustabasidis kopt de bal weg. Dermitzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermitzakis draait met de bal, schiet en ... Anastopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - JONAS KASOMA 2:0

38e minuut.
Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrettos verovert de bal door een tackle van achteren. Vrettos passt de bal met de wreef. Dermitzakis rent richting de bal. Dermitzakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokjxkj 63%, JONAS KASOMA 37%.
kokjxkj - JONAS KASOMA 2:0

54e minuut.
Billias heeft problemen om de bal te vangen. Kabouris rent richting de bal. Begnis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Begnis krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dermitzakis passt de bal in één keer door. Batsis rent richting de bal. Gonias is nu in balbezit. Gonias draait met de bal, schiet en ... Anastopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kabouris speelt de bal door. Sklavakis is nu in balbezit. Billias verovert de bal door een tackle van achteren. Billias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - JONAS KASOMA 2:1

74e minuut.
Vrettos passt de bal in één keer door. Dermitzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dermitzakis probeert naar een medespeler te passen. Gonias is nu in balbezit. Gonias schiet op doel. Anastopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kabouris geeft een hoge lob. Alexandrakis met een sublieme pass. Daar is Billias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billias haalt uit met een fantastische trap. Dimitrakas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokjxkj 50%, JONAS KASOMA 50%.
kokjxkj - JONAS KASOMA 2:1