Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONAS KASOMA kokjxkj
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kabouris passt de bal in één keer door. Marmaras met een sublieme pass. Stratikis heeft problemen om de bal te vangen. Gonias onderschept slim de pass. Gonias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - kokjxkj 0:1

7e minuut.
Stratikis speelt de bal door. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos met een sublieme pass. Billias bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JONAS KASOMA - kokjxkj 1:1

11e minuut.
Vrettos verovert de bal door een tackle van achteren. Vrettos speelt de bal door. Gonias is nu in balbezit. Gonias draait met de bal, schiet en ... Anastopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - kokjxkj 1:2

17e minuut.
Doumakis rent richting de bal. Doumakis probeert naar een medespeler te passen. Kabouris is nu in balbezit. Billias rent richting de bal. Billias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Babaniotis geeft een lange en hoge pass. Stratikis heeft problemen om de bal te vangen. Gonias rent richting de bal. Gonias schiet op doel. Batsis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - kokjxkj 1:3

29e minuut.
Vrettos bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumakis onderschept slim de pass. Doumakis speelt de bal door. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Katidis is nu in balbezit. Katidis geeft een hoge lob. Mantzaridis kopt de bal weg. Gonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 53%, kokjxkj 47%.
JONAS KASOMA - kokjxkj 1:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Kabouris de bal onder controle te krijgen. Sklavakis is nu in balbezit. Kabouris onderschept slim de pass. Kabouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - kokjxkj 2:3

59e minuut.
Doumakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaitatzis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Akrivopoulos rent richting de bal. Mantzaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Akrivopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akrivopoulos krijgt een gele kaart. Mantzaridis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mantzaridis kan niet meer verder spelen. Parthenis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kabouris rent richting de bal. Billias rent richting de bal. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel. Billias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 36%, kokjxkj 64%.
JONAS KASOMA - kokjxkj 2:3