Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gate 13 Π.Α.Ο.Κ. FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Loukidelis passt de bal met de wreef. Koulidis rent richting de bal. Tsakalof begaat een overtreding. Tsakalof krijgt een gele kaart. Pavlou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koronios komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Rodas kopt de bal weg. Vardakas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loukidelis. Loukidelis krijgt een gele kaart. Vardakas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodas komt bij de bal en schiet. Spentzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Koulidis kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavalieratos met een snelle inworp. Paiteris rent richting de bal. Paiteris geeft een lange en hoge pass. Trypakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Koulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou is nu in balbezit. Tsakalof rent richting de bal. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nastos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kontopoulos met de inworp. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Loudaros trapt de bal weg van het doel. Rodas kopt de bal weg. Klungelig pakt Nastos de bal. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karypidis passt de bal in één keer door. Rodas rent richting de bal. Vardakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 67%, Π.Α.Ο.Κ. FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gate 13 - Π.Α.Ο.Κ. FC 0:0

48e minuut.
Koulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koulidis met een sublieme pass. Tsourlidas speelt de bal door. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tsakalof met een sublieme pass. Nastos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontopoulos. Kontopoulos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Nastos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koronios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Polykarpou is nu in balbezit. Polykarpou met een sublieme pass. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Loudaros geeft een lange en hoge pass. Matsouliadis met een sublieme pass. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Koronios is nu in balbezit. Koronios geeft de bal voor. Karypidis kopt de bal weg. Vardakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardakas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Koronios bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronios speelt de bal door. Kontopoulos probeert naar een medespeler te passen. Vardakas is nu in balbezit. Vardakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pomonis passt de bal zonder na te denken. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof passt de bal in één keer door. Paiteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiteris draait met de bal, schiet en ... Trypakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Foukakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apladas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 54%, Π.Α.Ο.Κ. FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gate 13 - Π.Α.Ο.Κ. FC 0:0