Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hghghgh gate 13
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Karafeskos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlou rent richting de bal. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kontogiorgos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Matsouliadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soursos verovert de bal door een tackle van achteren. Soursos passt de bal in één keer door. Letsas is nu in balbezit. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Soursos de bal. Soursos geeft een lange en hoge pass. Kavalieratos kopt de bal weg. Paiteris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiteris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kontogiorgos met een harde bal richting middenveld. Gialamas kopt de bal weg. Daar is Kavalieratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Soursos is nu in balbezit. Soursos geeft de bal voor. Foukakis heeft problemen om de bal te vangen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Letsas de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Spentzopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - gate 13 1:0

21e minuut.
Solakis is nu in balbezit. Solakis geeft een lange en hoge pass. Loukidelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Loukidelis geeft de bal voor. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavalieratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Loukidelis is nu in balbezit. Gialamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gialamas met een sublieme pass. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gialamas rent richting de bal. Loukidelis rent richting de bal. Letsas onderschept slim de pass. Letsas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - gate 13 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 40%, gate 13 60%.
hghghgh - gate 13 2:0

48e minuut.
Karafeskos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos onderschept slim de pass. Gialamas is nu in balbezit. Gialamas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - gate 13 3:0

51e minuut.
Loukidelis speelt de bal door. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof speelt de bal door. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gialamas rent richting de bal. Gialamas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nastos de bal. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - gate 13 4:0

68e minuut.
Nastos geeft een lange en hoge pass. Gialamas controleert de bal met de borst. Gialamas passt de bal zonder na te denken. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kavalieratos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apladas komt het veld opgelopen. Sigris met de inworp. Solakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Solakis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pomonis met een snelle inworp. Loukidelis is nu in balbezit. Gialamas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gialamas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Apladas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas onderschept slim de pass. Gialamas met een sublieme pass. Letsas rent richting de bal. Letsas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spentzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 38%, gate 13 62%.
hghghgh - gate 13 4:0