Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gate 13 hghghgh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tsakalof heeft problemen om de bal te vangen. Lazopoulos rent richting de bal. Lazopoulos met een sublieme pass. Gialamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gialamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gate 13 - hghghgh 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 49%, hghghgh 51%.
gate 13 - hghghgh 0:1

49e minuut.
Pavlou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koronios komt het veld opgelopen. Pomonis probeert naar een medespeler te passen. Soursos rent richting de bal. Met opzet legt Koronios zijn tegenspeler op de grond. Koronios krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gialamas onderschept slim de pass. Gialamas passt de bal zonder na te denken. Scholarios bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholarios draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Foukakis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Koronios probeert naar een medespeler te passen. Matsouliadis rent richting de bal. Soursos begaat een overtreding. Soursos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Kiassos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiassos rent richting de bal. Tsakalof onderschept slim de pass. Tsakalof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gate 13 - hghghgh 1:1

84e minuut.
Matsouliadis rent richting de bal. Gialamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gialamas passt de bal met de wreef. Scholarios is nu in balbezit. Scholarios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gate 13 - hghghgh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 40%, hghghgh 60%.
gate 13 - hghghgh 1:2