Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kokjxkj giannena
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Sapountzis is nu in balbezit. Sapountzis speelt de bal door. Kaminaridis rent richting de bal. Kaminaridis draait met de bal, schiet en ... Dimitrakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katidis rent richting de bal. Sapountzis begaat een overtreding. Sapountzis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mantzaridis rent richting de bal. Mantzaridis geeft een lange en hoge pass. Andriopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Andriopoulos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sartzetakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dermitzakis rent richting de bal. Dermitzakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dermitzakis is nu in balbezit. Dermitzakis passt de bal met de wreef. Chatzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonias onderschept slim de pass. Gonias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Parthenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapountzis is nu in balbezit. Katidis begaat een overtreding. Sapountzis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sapountzis kan niet meer verder spelen. Kakiouzis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokjxkj 42%, giannena 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kokjxkj - giannena 0:0

55e minuut.
Parthenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mountakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mountakis passt de bal zonder na te denken. Kakiouzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakiouzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kokjxkj - giannena 0:1

84e minuut.
Babaniotis speelt de bal door. Andriopoulos is nu in balbezit. Gonias is nu in balbezit. Gonias schiet op doel. Lazaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kokjxkj - giannena 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kokjxkj 38%, giannena 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kokjxkj - giannena 1:1