Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gate 13 JONAS KASOMA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Stratikis probeert naar een medespeler te passen. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlou begaat een overtreding. Pavlou krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Loukidelis passt de bal met de wreef. Pomonis is nu in balbezit. Met opzet legt Alexandrakis zijn tegenspeler op de grond. Alexandrakis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doumakis met de inworp. Paraskevaidis rent richting de bal. Paraskevaidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nastos de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Spentzopoulos trapt de bal weg. Akrivopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Kabouris de bal. Billias bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Foukakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spentzopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 60%, JONAS KASOMA 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gate 13 - JONAS KASOMA 0:0

53e minuut.
Apladas geeft de bal voor. Inworp. Paraskevaidis met een snelle inworp. Kabouris geeft de bal voor. Foukakis kopt de bal weg. Spentzopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Pavlou kopt de bal weg. Tsakalof rent richting de bal. Kabouris probeert naar een medespeler te passen. Billias bereikt de bal nog maar net als eerste. Billias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Loukidelis kopt de bal weg. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof passt de bal met de wreef. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gate 13 - JONAS KASOMA 1:0

77e minuut.
Matsouliadis speelt de bal door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris passt de bal zonder na te denken. Billias heeft problemen om de bal te vangen. Billias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gate 13 42%, JONAS KASOMA 58%.
gate 13 - JONAS KASOMA 1:0