Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JONAS KASOMA gate 13
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Billias bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronios rent richting de bal. Kabouris verovert de bal door een tackle van achteren. Billias rent richting de bal. Billias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kabouris probeert naar een medespeler te passen. Billias rent richting de bal. Foukakis rent richting de bal. Billias verovert de bal door een tackle van achteren. Billias haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Koronios verovert de bal door een tackle van achteren. Koronios passt de bal met de wreef. Loukidelis rent richting de bal. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Loukidelis rent richting de bal. Loukidelis geeft de bal voor. Daar is Marmaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakalof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - gate 13 0:1

40e minuut.
Daar is Billias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsouliadis begaat een overtreding. Billias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabouris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Billias is nu in balbezit. Billias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Paraskevaidis is nu in balbezit. Koronios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paraskevaidis. Paraskevaidis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Matsouliadis speelt de bal door. Pomonis is nu in balbezit. Kaitatzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaitatzis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 45%, gate 13 55%.
JONAS KASOMA - gate 13 0:1

69e minuut.
Koronios onderschept slim de pass. Koronios met een sublieme pass. Tsakalof is nu in balbezit. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Polykarpou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JONAS KASOMA - gate 13 0:2

74e minuut.
Batsis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paiteris met de inworp. Tsakalof rent richting de bal. Tsakalof geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Paraskevaidis onderschept slim de pass. Koronios rent richting de bal. Koronios passt de bal zonder na te denken. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Koronios met een sublieme pass. Tsakalof is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stratikis. Stratikis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JONAS KASOMA 59%, gate 13 41%.
JONAS KASOMA - gate 13 0:2