Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΑΛΛΑΣ hghghgh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Pytharoulis verovert de bal door een tackle van achteren. Karafeskos rent richting de bal. Papandreou maakt een afschuwelijke overtreding. Papandreou krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sigris is nu in balbezit. Bakouris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karafeskos met een snel genomen vrije trap. Daar is Antonoloukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas rent richting de bal. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΛΛΑΣ - hghghgh 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Mantos de bal. Mavrothalassitis is nu in balbezit. Mantos maakt een afschuwelijke overtreding. Mavrothalassitis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pytharoulis met een snel genomen vrije trap. Gotzigiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Papandreou is nu in balbezit. Lazopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Lazopoulos passt de bal zonder na te denken. Pytharoulis is nu in balbezit. Pytharoulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mantos met een snelle inworp. Lazopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Lazopoulos met een sublieme pass. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΛΛΑΣ - hghghgh 0:2

37e minuut.
Tzanis probeert naar een medespeler te passen. Papandreou rent richting de bal. Letsas is nu in balbezit. Letsas draait met de bal, schiet en ... Toutountzis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Tzanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanis onderschept slim de pass. Tzanis draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΑΛΛΑΣ - hghghgh 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΛΛΑΣ 50%, hghghgh 50%.
ΠΑΛΛΑΣ - hghghgh 1:2

68e minuut.
Kouis met een snelle inworp. Papandreou is nu in balbezit. Papandreou met een sublieme pass. Tzanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΠΑΛΛΑΣ - hghghgh 2:2

80e minuut.
Letsas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scholarios komt het veld opgelopen. Aslanis kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakouris de bal. Sigris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sigris krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Toutountzis trapt de bal weg van het doel. Lazopoulos kopt de bal weg. Kapousouzis is nu in balbezit. Scholarios verovert de bal door een tackle van achteren. Scholarios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΑΛΛΑΣ 51%, hghghgh 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΠΑΛΛΑΣ - hghghgh 2:2