Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hghghgh ΠΑΛΛΑΣ
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


30e minuut.
Solakis heeft problemen om de bal te vangen. Kapousouzis rent richting de bal. Scholarios onderschept slim de pass. Scholarios schiet op doel. Toutountzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - ΠΑΛΛΑΣ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 50%, ΠΑΛΛΑΣ 50%.
hghghgh - ΠΑΛΛΑΣ 1:0

58e minuut.
Pytharoulis is nu in balbezit. Lazopoulos onderschept slim de pass. Lazopoulos passt de bal met de wreef. Scholarios is nu in balbezit. Scholarios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanis verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanis geeft een hoge lob. Tzanis rent richting de bal. Tzanis draait met de bal, schiet en ... Gotzigiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kouis kopt de bal weg. Klungelig pakt Karafeskos de bal. Karafeskos geeft een lange en hoge pass. Scholarios is nu in balbezit. Scholarios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Lazopoulos de bal. Lazopoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kapousouzis de bal. Scholarios bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholarios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hghghgh - ΠΑΛΛΑΣ 2:0

71e minuut.
Aslanis passt de bal met de wreef. Papandreou is nu in balbezit. Papandreou passt de bal met de wreef. Tzanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanis schiet op doel. Gotzigiannis bokst de bal weg.

74e minuut.
Aslanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanidis geeft een hoge lob. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzanis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hghghgh 59%, ΠΑΛΛΑΣ 41%.
hghghgh - ΠΑΛΛΑΣ 2:0