Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ giannena
nick Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Moranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moranga probeert naar een medespeler te passen. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - giannena 1:0

12e minuut.
Rovertos passt de bal met de wreef. Ntaris rent richting de bal. Karvouniaris rent richting de bal. Siamantas verovert de bal door een tackle van achteren. Siamantas schiet op doel. Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - giannena 2:0

18e minuut.
Andriopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Andriopoulos geeft een hoge lob. Braxos probeert de bal aan de voet te houden. Kakaounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakaounakis passt de bal in één keer door. Logothetidis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kakaounakis neemt de hoekschop. Daar is Karvouniaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaminaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaminaridis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chatzopoulos met een sublieme pass. Tsilichristos heeft problemen om de bal te vangen. Avgoustakis probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsilichristos neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ntaris passt de bal met de wreef. Rovertos rent richting de bal. Ntaris is nu in balbezit. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Lazaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moranga is nu in balbezit. Moranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - giannena 3:0

44e minuut.
Moranga met een sublieme pass. Andriopoulos rent richting de bal. Rovertos onderschept slim de pass. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. Lazaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - giannena 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 32%, giannena 68%.
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - giannena 4:0

52e minuut.
Moranga is nu in balbezit. Moranga met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Andriopoulos de bal onder controle te krijgen. Rovertos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovertos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Karvouniaris is nu in balbezit. Siamantas is nu in balbezit. Siamantas passt de bal zonder na te denken. Sapountzis is nu in balbezit. Sapountzis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chatzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris passt de bal in één keer door. Rovertos is nu in balbezit. Rovertos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moranga is nu in balbezit. Moranga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chatzopoulos de bal. Ntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Moranga is nu in balbezit. Moranga geeft de bal voor. Chatzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerken is nu in balbezit. Gerken geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Gerken de bal onder controle te krijgen. Tsilichristos is nu in balbezit. Papasterianos verovert de bal door een tackle van achteren. Gerken rent richting de bal. Gerken geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dadinopoulos geeft de bal voor. Inworp. Papasterianos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siamantas geeft een lange en hoge pass. Rovertos maakt een snoekduik en kopt de bal. Lazaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Papasterianos speelt de bal door. Kaminaridis rent richting de bal. Papasterianos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Papasterianos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Papasterianos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kaminaridis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaminaridis kan niet meer verder spelen. Kakiouzis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 34%, giannena 66%.
Π.Ο ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - giannena 4:0