Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ oi apextoi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Klungelig pakt Lakis de bal. Vertis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakis. Lakis krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Papapostolou passt de bal in één keer door. Lebesis rent richting de bal. Sadikis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadikis krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Lebesis is nu in balbezit. Lebesis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Papapostolou de bal. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Koukodimos trapt de bal weg. Sadikis kopt de bal weg. Skaltsas is nu in balbezit. Lakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lebesis rent richting de bal. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadikis rent richting de bal. Bonanos onderschept slim de pass. Bonanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Germanos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gribilas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lakis probeert de bal met de borst te controleren. Lakis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - oi apextoi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 48%, oi apextoi 52%.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - oi apextoi 0:1

48e minuut.
Labakis met een harde bal richting middenveld. Daar is Lebesis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadikis is nu in balbezit. Lebesis onderschept slim de pass. Lebesis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Klungelig pakt Vertis de bal. Sadikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadikis speelt de bal door. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Varnakiotis verovert de bal door een tackle van achteren. Varnakiotis geeft de bal voor. Mantelos kopt de bal weg. Lakis is nu in balbezit. Lakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Varnakiotis geeft een lange en hoge pass. Gribilas rent richting de bal. Gribilas met een sublieme pass. Lakis is nu in balbezit. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lebesis kopt de bal weg. Daar is Laskaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laskaris passt de bal zonder na te denken. Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanos haalt uit met een fantastische trap. Koumakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 62%, oi apextoi 38%.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - oi apextoi 0:1