Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oi apextoi Trelamenoi asteres
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Papapostolou geeft een lange en hoge pass. Mexis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masmanidis. Masmanidis krijgt een gele kaart. Mexis raakt geblesseerd tijdens het duel. Laskaris met een snel genomen vrije trap. Daar is Karakatsanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sadikis rent richting de bal. Megas verovert de bal door een tackle van achteren. Megas passt de bal met de wreef. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oi apextoi - Trelamenoi asteres 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diovouniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kallonis speelt de bal door. Klungelig pakt Mastorakis de bal. Mastorakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Megas is nu in balbezit. Mastorakis is nu in balbezit. Megas is nu in balbezit. Megas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kefaloukos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ... Amanatidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roukounakis neemt de hoekschop. Zabetas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kefaloukos de bal. Kefaloukos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oi apextoi - Trelamenoi asteres 1:1

21e minuut.
Manolas trapt de bal weg. Daar is Kallonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megas probeert naar een medespeler te passen. Mastorakis is nu in balbezit. Mastorakis haalt uit met een fantastische trap. Aerakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kapralos met een snelle inworp. Megas rent richting de bal. Megas passt de bal met de wreef. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oi apextoi - Trelamenoi asteres 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oi apextoi 61%, Trelamenoi asteres 39%.
oi apextoi - Trelamenoi asteres 1:2

62e minuut.
Mantelos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masmanidis met een snelle inworp. Megas is nu in balbezit. Megas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sadikis probeert naar een medespeler te passen. Kapralos probeert naar een medespeler te passen. Diovouniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis onderschept slim de pass. Lakis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zabetas trapt de bal weg van het doel. Sadikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonis maakt een afschuwelijke overtreding. Kallonis krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Papapostolou rent richting de bal. Megas onderschept slim de pass. Sadikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Megas verovert de bal door een tackle van achteren. Megas draait met de bal, schiet en ... Aerakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aerakis niet meer kan verder spelen. Koumakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oi apextoi 47%, Trelamenoi asteres 53%.
oi apextoi - Trelamenoi asteres 1:2