Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ Aekfc21
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Germanos geeft de bal voor. Inworp. Tsourlidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sapounas geeft een lange en hoge pass. Labakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ioakeimidis is nu in balbezit. Ioakeimidis geeft een hoge lob. Skaltsas kopt de bal weg. Kournoutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kournoutis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tsourlidas rent richting de bal. Tsourlidas met een sublieme pass. Kournoutis is nu in balbezit. Kournoutis haalt uit met een fantastische trap. Germanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lebesis kopt de bal weg. Koutoulas probeert de bal met de borst te controleren. Bonanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonanos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 60%, Aekfc21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Aekfc21 0:0

47e minuut.
Kournoutis onderschept slim de pass. Machlas rent richting de bal. Kournoutis onderschept slim de pass. Sapounas is nu in balbezit. Sapounas draait met de bal, schiet en ... Labakis bokst de bal weg.

74e minuut.
Sapounas heeft problemen om de bal te vangen. Vertis is nu in balbezit. Vertis passt de bal in één keer door. Iordanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordanidis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ 66%, Aekfc21 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ - Aekfc21 0:0